Smed i Stockholm som kan skapa unika inredningsdetaljer

Hittar du inte ett trappräcke som passar? Eller vill du ha en fin skärmvägg i smide? Ta hjälp av en smed i Stockholm som är specialiserad på inredning i metall.

Håller du på att renovera en lägenhet eller villa men hittar inte trappräcket som du behöver? Att låta en smed rita och tillverka ett trappräcke behöver nödvändigtvis inte kosta mer. En smed arbetar i material som stål, aluminium och rostfritt och kan även tillverka dörrar, skärmväggar, trappor, möbler och mycket mer. En seriös smed åtar sig uppdrag från privatpersoner, stora och små företag, samt bostadsrättsföreningar.

Fördelen med att anlita en smed är att man kan få helt unika produkter som passar perfekt till inredningsstilen och arkitekturen. Man slipper helt enkelt att kompromissa. Men innan man kontaktar en smed är det bra om man har ritat en enkel skiss eller samlat på sig bilder som på ett ungefär visar den design man vill ha.

Hur mycket kostar det att anlita en smed Stockholm?

Att specialbeställa inredning och byggdetaljer i smide behöver nödvändigtvis inte kosta mer än masstillverkade standardiserade produkter. Som privatperson har man möjlighet att också använda sig av rotavdraget på arbetskostnaden. Ibland kan priserna också variera mellan olika smeder och det kan därför löna sig att ta in minst två offerter och jämföra. Men glöm inte att fråga vad som också ingår i priset.

Det bästa brukar vara en smed som kan ansvara för hela projektet. Det vill säga som först kommer på ett kostnadsfritt hembesök för att ta korrekta mått, för att sedan presentera en design som man får fundera över innan tillverkningen sätter igång. En seriös smed korrigerar och ritar också om ifall man inte är nöjd med skissen. När produkten är färdig och även har fått den ytbehandling man valt ser smeden också till att den monteras korrekt.