Önskas hjälp med dräneringen?

Känner du dig nervös över skicket på källaren? Har det börjat droppa eller har du hittat blöta fläckar? Då har du troligen börjat få problem med dräneringen. Dags att kontakta en dränerare.

Dräneringsproblem brukar kännetecknas av bland annat fuktiga fläckar på grunden eller till och med översvämningar i källaren under vår och höst när det är som fuktigast på grund av regn eller snön som tinar bort. Detta beror på att jorden binder vatten som sedan står i dagar, veckor eller i värsta fall månader, som ett fuktigt täcke runt husgrunden. Tar man inte tag i sådana problem i tid så kan det leda till mögel eller hussvamp som är betydligt mer komplicerade problem. Vänta därför inte för länge innan du gör något, då problemet kan bli betydligt värre och därmed även kostsammare.

Du kan finna lösningar nära till hands

För att lösa problemen med din dränering är det bara att ta steget och kontakta en dränerare. Detta vare sig du planerar att själv hugga i med spaden eller inte. Det kan nämligen vara bra att få tips och råd om hur djupt du bör gräva, vilka material som lämpligtvis bör användas och hur dräneringsrören bör placeras. Då det är väldigt viktigt att allt blir rätt för att dräneringen ska fungera, väljer många att bara göra en del av arbetet själv. Detta för att minska på kostnaderna. De låter sedan proffsen placera rör och inspektera arbetet som en slags kvalitetsförsäkran. Slipp ångesten varje vår och höst – kontakta en dränerare och få hjälp idag. Läs mer om dränering här: stockholmdränering.se