Önska dig en platsbyggd garderob i Stockholm

Om du vill unna dig något lyxigt så satsa på en platsbyggd garderob hemma i bostaden i Stockholm. Det är dessutom praktiskt, så det kan inte ses som slöseri.

Vad är höjden av lyx för dig? Är det en weekend på spa med bad, behandlingar och god mat? Eller kanske en resa till solen och värmen? Att unna sig sådana saker kan visst vara trevligt och kännas riktigt lyxigt, men det är tyvärr inte saker som varar. Efter en helg, en vecka eller två så har du bara minnet kvar.

En grej som kan kännas minst lika lyxig är att skaffa någon ny sak eller göra någon förändring i din bostad i Stockholm som inte egentligen är helt nödvändig. Vad skulle det kunna vara? Först tänker du kanske på något i stil med ett bubbelbadkar eller en hemmabio. Du ska få ett tips på en annan sak – en platsbyggd garderob.

Smarta lösningar för platsbyggd garderob

Med en platsbyggd garderob kommer du att kunna få en helt annan ordning på dina kläder än du har nu. Det finns massvis med smarta lösningar för olika typer av kläder och skor. Och belysning ska självklart inkluderas så att det blir lätt att hitta.

Om du har utrymme till en platsbyggd garderob som blir ett eget litet rum, en så kallad “walk-in closet”, så kan du med fördel satsa på det. Men en platsbyggd garderob kan också vara väldigt praktisk i något utrymme som är svårt att utnyttja på annat sätt, till exempel under en trappa.