I Uppsala kan en badrumsrenovering skapa en ny oas i hemmet

Många tillbringar alltmer tid i badrummet. Är det inte mobilen som lockar är det skönhetsrutiner. En badrumsrenovering i Uppsala gör badrummet till en ny oas.

Handen på hjärtat – visst sitter vi alla numera med mobilen på toaletten lite längre än vad man tänkt. Det fladdrar förbi reels och andra saker som gör att dopamin frisätts och hjärnan mår toppen. Man drar sig för att gå ut från toaletten till den trista och grå vardagen. Man ska ju bara skrolla lite till … Något annat som kommit att bli stort är alla skönhetsritualer som både män och kvinnor gör.

Mer än en reel handlar om hur många steg en skönhetsritual kan bestå av, vilket inspirerar andra till att ta efter. Men om man höjer blicken lite från mobilen, hur ser badrummet ut egentligen? Många inser att deras badrum är mest ett praktiskt och intetsägande rum i bostaden. Man kan fundera över vad man behöver för att kunna lägga ifrån sig mobilen och få dopamin till hjärnan på andra sätt i badrummet.

Skaffa inspiration inför en badrumsrenovering

Ett tips, som kan resultera i många timmars skrollande, kan vara att renovera badrummet. Fundera på vad man vill ha ut av ett badrum och renovera det därefter. En del vill bara ha ett enkelt funktionellt badrum medan andra vill ha ett hemmaspa att längta till. När man ska genomföra en badrumsrenovering i Uppsala finns det mycket inspiration att ta till sig.

Man kan hitta inspiration både i tidningar och genom att besöka såväl fysiska butiker som inrättningar som spa med mera. Det finns en aspekt som är viktig när man ska genomföra en badrumsrenovering. Det är att man anlitar hantverkare som har rätt certifikat för att göra renoveringen. Om man inte anlitat certifierade hantverkare, och det skulle det bli en framtida vattenläcka, kommer inte försäkringen att täcka det. 

Ta reda på mer genom att besöka: badrumsrenoveringuppsala.nu