Fönsterrenovering Stockholm – ett bra alternativ 

En fönsterrenovering i Stockholm är ett prisvärt sätt att skapa lägre kostnader och samtidigt också få fönster med en estetisk uppsida. Många fastighetsägare, BRF:er och villaägare i Stockholm går direkt till att byta fönster om de befintliga är slitna. Det ska vara det sista alternativet. Om möjligheten finns så är alltid en fönsterrenovering att föredra – men det handlar också om att man måste tänka på vissa saker. 

Ser man till en fönsterrenovering i Stockholm som exempelvis äger rum i en BRF så handlar det om många fördelar. Dels så kommer man att kunna se en värdehöjning som i slutändan gynnar varje enskild bostadsrättsinnehavare. Dels kommer fastigheterna att bli betydligt snyggare och mer estetiskt tilltalande. Detsamma gäller då givetvis både från in- och utsidan. 

En fönsterrenovering sänker kostnaderna 

En annan klar fördel med en fönsterrenovering i Stockholm – och en stor anledning till att överväga en sådan – gäller energi och uppvärmning. Har ni problem med höga kostnader så kan detta tyda på ett läckage. Inte sällan visar en undersökning att det handlar om att de äldre fönstren släpper ut den varma luften inifrån och där samtidigt också kall luft kommer in. Det leder till drag och en sämre inomhusmiljö – men även till en skyhög kostnad för uppvärmning där man eldar för kråkorna. 

Det som sker idag i samband med en renovering av fönster är att man även kan sänka U-värdet och byta glas till energiglas som isolerar bättre. Utöver detta så blir dessa glas även bra mot exempelvis oljud och buller – något som kan vara fördelaktigt i just Stockholm. 

Allt detta får man i samband med en professionell fönsterrenovering och allt detta kommer också med ett pris som ligger lågt i jämförelse med kostnaden för nya fönster – oavsett modell. Vi skulle definitivt råda er BRF, dig som fastighetsägare eller du som villaägare att undersöka dina möjligheter i denna fråga. Kontakta en professionell aktör för en initial undersökning redan idag. 

Ta reda på mer genom att besöka: fönsterrenoveringstockholm.nu